Juhannus vietettiin mun vanhemmilla, jonne tuli myös molemmat siskot perheineen. Menoa ja meininkiä oli, tuttuun tapaan Kiljusen Herrasväki. Onneksi olin kaukaa viisas ja otin yökkärit ja lääkkeet mukaan, koska kotiin tullessa kaikki 4 oli nukahtaneet autoon ja sai viedä suoraan sänkyyn.

Juhannuksen aikaan laitettiin myös Veetin pinnasänky sekä Leevin matkasänky (joka sillä on ollu siitä asti, kun herra päätti sen minkä isosisko aikoinaan aloitti ja pisti oman pinnasänkynsä päreiksi) pois. Mitään hyötyä niitä enää ollut pitää, kun molemmista pojat pääsivät veks. Varastosta haettiin vanha jatkettava ja tädin kautta hommattu toinen haettiin mun porukoilta. Vanhemmilta lainassa ollut matkasänky jää toistaiseksi meille, jos vaikka jompikumpi serkku tulee yökylään, ei aina tartte hakea sitä mummilasta.

Koti%20002.jpg

Eilen sitten kävin likan ja toisen siskon kanssa Ikeassa. Pari muovilootaa piti hommata. Kalliita oli muovilootat, kun taas yli 50€ meni sinne että mätkähti =). Tuli vähän muutakin kuin ne mitä varten sinne ylipäätään menin...

Meillähän on jääkaapin ovessa ollu pitkään keittiöpyyheviritelmä, kun herrat jatkuvasti on sieltä jotain nappaamassa. Ikeassa oli sitten jääkaapinlukko, jota nyt sit kokeillaan. Saa nähdä, kauan tämä viritelmä meillä kestää...

Koti%20001.jpg

Esikoinen osaa muuten sitten lukea. Tavuttaa ihan omaan malliinsa, mutta on kirjastosta jo haettu parit tavutetut satukirjat =). Koulunalkua odottelee innolla.