Tein tilauksesta pari kakkua tällä viikolla.

Sadun%20kuvat.jpg

Ensimmäinen tuli kaverin tytön 1-vuotisjuhliin, toka äidille töihin maanantaiksi (täyttää tänään vuosia, onnea vielä tätä kautta äiti!). Molemmissa täytteenä vadelmamousse sekä valkosuklaamousse, jossa tummaa suklaata rouhittuna. Päällä kermapursotukset ja kukat tehty värjätystä sokerimassasta. Kakkukuva tilattu ja haettu Confetista. Möhköfantti on peruskakkupohja kaakaolla höystettynä, äidille mennyt kakku gluteeniton. Toinen kuva vähän epäonnistui, mutta ihan peruskaakkade on.

Huomenna se sitten alkaa. Työt. Pojat jää miehen kanssa ainakin pariksi päiväksi kotiin, ovat viikonlopun aikana kehittäneet itselleen flunssan ja eilen piti ottaa Leevillä spira käyttöön. Kuumetta ei ole, mutta räkis ja köhä sitäkin kovempi. Likka sentään pääsee päivähoitoon ja odottelee sitä jännityksellä.

Onneksi on noita unilääkkeitä, koska tuskin ensi yöstä tulis muuten yhtään mitään... Lekurin kanssa sovittiin soittoaika parin vkon päähän, kun töitä on tullu tehtyä jonnin aikaa. Osaa jo sanoa (ehkä), miten se pää nyt sitten kestää. Tällä viikolla on tosiaan ollu taas tiukkaa, osittain kyllä johtunu siitä kun lääkkeet oli loppu ja piti odotella rahantuloa.

Mutta kyllä tää tästä taas lähtee, kuukauden päästä tuntuu kuin ei olis koskaan poissa ollutkaan... =)