Possurokotukset olis saatavilla kaksosille tämän viikon to tai pe. Esikoiselta tuli koulussa lupakysely ja mies sen sinne laittoi jo hyväksymisen kanssa (oli juuri ollut uutinen sen 8-vuotiaan kuolemasta), mutta itse se pitää neuvolaan viedä 24.11 tai 26.11.

Mutta mutta... Mäntsälässä on tää jo vissiin täydessä vauhdissa, rokotuksesta menee parisen viikkoa, ennen kuin teho on ja tätä tuskallista miettimistä ei auta uutiset kaksivuotiaan ja 18-veen kuolemisista, jotka OLIVAT rokotteen saaneet, viikko ja kaksi aiemmin.

Leevillä on astma, jonka puolesta jo kuuluu erityisryhmään, lisäksi se sydän. Tuolla kaksveellä oli kanssa astma, jos oikein muistan.

Ottaako riski ja ottaa rokote, pelätä hulluna sivuvaikutuksia seuraavat kolmisen viikkoa ja vaan rukoilla ja toivoa, että mitään ei tule.

Vai olla ottamatta rokote ja yrittää hyvän hygienian sun muun turvin välttää sen possulentsun saapuminen meille. Täysin kotiin linnoittautuminen ei onnistu, vaikka aika hyvin sitä jo nyt ollaan, kun jatkuvasti infektiota menossa... ja taas rukoilla sekä toivoa parasta.

Astmapolilta en hoitajaa saanu kiinni, sydänpolilla hoitaja sanoi, että ei siinä muu auta kuin miettiä, kumpi on parempi. Eli ei osannu sanoa juuta tai jaata koko hommaan.

Voi apua.