Työsopparia jatkettiin kesäkuun loppuun saakka, joten sain lisäaikaa uuden työn etsimisen kanssa. Hakemuksia on laiteltu viikottain (miehellä vissiin liiaksi luppoaikaa töissä, kun kerkii etsiä mol.fi:n jne sivuilta ja lähetellä mulle s-postilla =D), mutta toistaiseksi ei ole tuottanut tulosta. 

Mitään uutta ei siis sillä, eikä kyllä millään muullakaan rintamalla. Opiskeluissa ruotsin näyttö pukkaa päälle, loput tekemättömät tehtävät pitäisi tehdä tässä viikon-parin sisään ja kiinnostus nolla. Lähitunnit on heti ensi kuun alussa ja tokana päivänä loppupäivästä olisi suullinen näyttö koulussa. Vaikka tehtävistä tasaista kakkosta (arvosteluasteikko on 1-3, yksi 1 ja yksi 3 on tähän mennessä tullut, loput 2), ei opiskelu ole ihan mennyt niin kuin suunnittelin. Aikaa opiskeluun on lähinnä vkonloppuisin ja kun jotain pitäisi tehdä, kiinnostus kaikkeen muuhun tekemiseen voittaa (kuten esim. blogin päivittämiseen), tai sitten koko vkonloppu menee melkein nukkuessa. Olen taas heräillyt keskellä yötä ja nukahtaminen ollut vaikeaa pilsuista huolimatta. Viime perjantaina valvoin lauantain puolelle melkein puoli viiteen saakka aamulla. Silti heräsin ennen klo 10, eikä ollut yhtään niin poikki olo, mitä olisin luullut. Mies aloitti myös opiskelut korkeakoulussa ja oli koko lauantaipäivän koulussa. Tekee myös lähinnä etänä, tässä alkuvaiheessa on kolme lähiopetuspäivää ja loput tapahtuu netissä.

Jotain positiivistakin heti vuoden alkuun, suoritin koulun englannin tasotestin, jotta tiedetään miltä tasolta aloitan englannin kurssit ja sain sitten tehtävien palautuksessa viestin, että tasotestini perusteella englannin osaamiseni on jo merkonomikoulutuksen vaatimusten tasolla, joten olen vapautettu englannin kurssista. Eli odottelen sitten vain näytön suorittamisen aikatauluja, milloin ne sitten ovatkaan. Englanti kyllä on aina ollut mulla se vahvempi kieli, tykännyt siitä pienestä pitäen.

Mies joutui tekemään lauantaina myös koulussa testin ja hänellä se ei sujunut ihan niin kuin piti, joten luultavasti tässä pitää auttaa miestä mäessä tarvittaessa =D.

Helmikoruja en ole nyt ehtinyt väsäämään, mutta koska joulu meni jo ja lahjan saaja on pakettinsa avannut, voin laittaa kuvan ensimmäisestä helminauhasta, jonka tein lahjaksi. Ennen joulua en sitä tänne voinut laittaa, koska lahjan saaja on blogini vakituinen lukija ja olisi saattanut tajuta, kenelle koru on tehty =).

Korulla on elinikäinen palautus- ja korjaustakuu, tosin oli kuulemma ollut mieluinen lahja =).

Tein myös aiemmin taas uuden avainkorun:

Näitä tehdessä kyllä mieli lepää, ei keskity muuhun kuin näpräämiseen =).