4kk muuttoon ja alkaa mopo karata käsistä. Ainakin pääkopassa. Sisustuslehtiä tulee tilattua/ostettua/lainattua ja kirjaston sisustuskirjat on kovassa lainauksessa. Mitään en voi ostaa (tietenkään =P), ideoita vaan haalia ja ihastella lehtien sivuja. Sormet SYYHYÄÄ ja ei millään jaksais odottaa...

Tänään pääsin käymään tulevassa kodissamme, kun käytiin myyjien kanssa läpi mitä mahdollisesti olis jäämässä/myisivät. Laittavat listaa ja jotain könttäsumman tapaista tjtn sitten s-postiin. Ainakin olkkarin, ruokailutilan ja keittiön ikkunoiden verhot jäisi, kun ovat mittatilaustyötä. Ja sopivat kyllä mun makuunkin. Muutenkin, kun tänään taas pääsin tarkemmin katselemaan (ei siitä esittelykerrasta enää kamalasti muista, kun oli ihan täpinöissäkin), kahteen makkariin tarttis vaihtaa tapetti, jos niihinkään. Paljon on seinissä heillä tavaraa, mutta sitä on meilläkin ja saattais hyvin saada samoille paikoille omat, ei tarttis pintarempata. Tarkemminhan sen näkee oikeastaan sitten, kun on tyhjillään.

Kotiin talsiessa (huimat 500m) fiilis oli katossa, hyvä mieli. Perjantaina kävin juttelemassa taas mun hoitajan kanssa reilun kk tauon jälkeen ja totesi heti, että olen laihtunut (Nutrilett auttanu turvotukseen, vaikka en kahden päivän jälkeen jaksanu orjallisesti noudattaa) sekä vaikutan pirteämmältä. Syy siihen on aika ilmeinen, vai mitä =).