Pojat aloittivat tänään päiväkodin järjestämän kerhon, joka on ma ja to 9-11.30 samassa paikassa, jossa käytiin viime keväänä lapsiparkissa. Vetäjät vaan on eri.

Eilen illalla ennen nukkumaan menoa muistin tarkastaa, mitä kotiin tulleessa lapussa lukikaan ja siinä sitten kiireessä piti väsätä eväitä, ettiä sisätossuja (ylläri ne kaikki kymmenet hankitut tossut on kadoksissa), kasata kerhoreppuun kahdet varavaatteet (muistin jopa nimikoida ne) ja varavaippoja pyyhkeineen.

Aamulla sitten alla mainitun mukaisesti kuudelta ylös, varttia vaille 9 lähdin viemään poikia kerholle. Tällä ensimmäisellä kerralla vanhempi sai tulla sisälle asti, oltiin yhdessä aamurinki ja sitten oli aika lähteä. Ensin piti kuitenkin antaa postissa tullut esitietolomake (kokonaista yksi kappale oli lähetetty, vaikka kaksi lasta oli ilmoitettu. Siinä sai vähän isokäsialainen harjoitella pienempää tekstiä saadakseen poikien koko nimet ja sotut mahtumaan yksiin pieniin lootiin). Olin jättänyt varahakijan kohdan tyhjäksi, koska sellaistahan meillä ei ole, minä tai mies ollaan hakijoina. No se ei vanhemmalle ohjaajalle kelvannut, joku varahakija pitää olla. Yritin siinä sitten selittää, että tota kun meillä ei sellaista yksinkertaisesti ole, mun vanhemmat on päivät töissä (toinen Hesassa toinen Hämeenlinnassa), siskotkaan ei asu samassa kunnassakaan. Suurin osa naapureistakin jo työelämässä. Siinä tunsi itsensä aika yksinäiseksi, kun ohjaaja kysyi (samalla viittoen muihin paikalla oleviin äiteihin, joita en tunne), onko paikallaolijoista joku sopiva varahakija.

Pistin sitten lopulta auton omistavan pikkusiskon varahakijaksi, tosin haku saattaa sitten kestää, Hesasta Mänttilään kun ei vartissa aja.

Varmaan johtuen edellisen yön unista, kotiin ajaessa tuli luuseri olo. Jota tosin vähän parantelin tunnin päästä HenkkaMaukan nettisivuilla... =D

Kovan huudon kera pojat kerhoon jäivät, mutta hakiessa oli kaksi reipasta vilperttiä odottelemassa pihalla ja ohjaajien mukaan huuto oli loppunut suht nopeasti, meno oli vilkasta (kuten aina) ja eväät maistui todella hyvin.

Nyt jos ei esikoisen tauti iske (likallakin vuotaa nenä -mikä piru siinäkin muuten on, että sitä nenää ei voi niistää?! Koko ajan kuuluu pieni niiskutus ja valuva räkä häiritsee, mutta eeeeei. Ei voi ottaa paperia ja niistää niitä ulos), maanantaina uusiks. Kävin Robbarista hakemassa (taas) uudet sisätossutkin, niin ei tartte sukkien kanssa liukastella.