Mä olen niitä aiemmin ostanut, mutta en koskaan ajatellut, että voisin tehdä itse. Pari viikkoa sitten tuli sellainen hetki, että eksyin eräille korusivuille, joista sitten korukauppasivuille ja hupsista, kun oli tullut tilattua läjä korutarvikkeita. Päätin kokeilla tätäkin lajia ja harjoittelu jatkuu... =).

Ensimmäisestä avainkorusta tuli tällainen:

Kuvan ottamisen jälkeen muokkasin korua vielä niin, että tuo alaosa lyheni puolella. Parin päivän käytön jälkeen rakas kuopukseni nappasi korun pöydältä ja vetäsi korun rikki. Onneksi suurin osa helmistä saatiin etsittyä talteen...

Tällä viikolla tilasin sitten lisää materiaalia (nälkä kasvaa syödessä tässäkin... =D) ja tänään sain sitten hetken rauhan touhuta. Päätin kokeilla, miten onnistuu ihan tavallisen kaulakorun teko (tilasin niitä lukkojakin) ja tällainen siitä sitten syntyi:

Tuo valmistui niin äkkiä, että päätin tehdä itselleni uuden avainkorun, eri värisen vain. Siihen löytyi yhdestä rikki menneestä korusta (muutenkin löysin vanhoja helmikoruja, joilla ei mitään käyttöä ja hajotin ne -kierrätystä!) sydän ja tuon loppuosan taiteileminen ei ollutkaan ihan viiden minuutin homma näin harjoittelijalle:

Oma kehu haisee, mutta minoon tän päivän tuotoksiin todella tyytyväinen! =)

*muoks 20.11.2011* Sunnuntaina tein vielä kokeiluna käsikorun, osittain kierrätyshelmistä.. =)