Sekä ulkona, että sisuskaluissa.

Huominen vähän jänskättää, millainen päivä tulee, vielä enemmän jännittää tiistai. Käytiin perheen kanssa "pienellä" sunnuntaiajelullakin, yritettiin etsiä jotain kikkailureittiä uuteen työpaikkaan, millä välttäisi kehä kolmosen aamu- ja iltapäiväruuhkat. No, kikkailtua tuli kyllä, itse reitti ei ehkä ainakaan ajallisesti (ja kamalasti matkassakaan) voita, mutta eipähän tartte ruuhkissa istuskella. Ja oikeastaan näin kevään ja kesän tullessa kivempikin ajella, kuin tylsä motari tai kehä. Iltavuoroissa kiltisti sitten nopeinta reittiä.

Leivoin huomiseksi mokkapalojakin; pitää sitä jotain viedä, kun 12 vuoden jälkeen pois lähtee, vaikka alkujaan en vapaaehtoisesti. Ensi lauantaina on sitten kuulema tyttöjen kesken (näin ainakin luulen, koska s-posti meni vain toimiston tytöille) läksiäisateria ravintelissa. Meitä on kaksi muutakin, jotka huomenna on vikaa päivää ja sitä sitten "juhlitaan".

Perjantaina tuli taas käytyä terkkarin päivystyksessä (tekis mieli taas pyytää vippiaika tjtn...), Leevi valitteli oikeaa korvaansa. Sairaalassa lekuri ei löytänyt sieltä enää putkea ja tulehdushan siellä oli. Nyt on sitten antibioottikuuri menossa, perjantaina annettiin spiralla vikat Pulmicortit, Ventolinea kyllä jos tarvetta on. Huomenna mies vie pojan astmakontrolliin, jossa toivottavasti saadaan vaihdettua huollon tarpeessa oleva spirakone ja pojan tilanne olisi jo parempi. Tässä tulee itse ihan kuuroksi noille rohinoille sun muille, monesti huomaa vasta ulkopuolisen huomauttaessa, että taitaa olla lääkkeen aika. Rupeaa muutenkin olemaan taas kuppi täynnä alituista sairastamista ja lekureilla ravaamista. Kesää kovasti odotellessa siis...