Viime perjantaina työpäivän jälkeen se alkoi. Parin viikon loma.

Loma alkoi lauantaina Tampereella Sauna Open Airissa kavereiden kanssa, maanantaina vein likan kouluunmenotarkastukseen (124 cm ja 27kg) ja tiistaina sitten Leevin kanssa Hyvinkäälle vasemman korvan putken poistoon. Osaston kautta oli tarkoitus operaatioon mennä ja siellä piti olla 7.30, tasan samaan aikaan tunteeseen, että joku ei ole kunnossa. Eikun äkkiä soitto osastolle, suihkuun, poika ylös sängystä ja menoksi. Osastolla tuli vastaan sitten sen päivän omahoitaja -sama, joka hoiti poikia silloin syntymän jälkeen. Siinä sitten hetki päiviteltiin kuulumisia, otettiin pojasta uudestaan mitat salia varten ja annettiin estolääkkeet. Sen jälkeen odoteltiin melkein pari tuntia (meidän alkuperäinen vuoro annettiin seuraavalle), kunnes päästiin heräämöön ja poika operaatioon. Putki poistettiin, uutta ei laitettu tilalle. Myöskin kitarisa jäi edelleen paikoilleen, kun oli sen verran pieni, että ei kuulema pitäisi olla jatkuvien infektioiden osasyynä. Saa nyt sitten nähdä, kuinka tästä jatketaan...

Leikannut lääkäri sanoi Singulairista, että voi olla osasyy sairasteluun. Se on hyvä astmalääkkeenä, mutta sivuvaikutukset voivat olla haittana -ja ylläri ylläri meillä mitä todennäköisesti. Elokuussa on muistaakseni astmakontrolli, pitää muistaa ottaa asia puheeksi lääkärin kanssa.

Nyt sitten elokuun loppupuolelle on pojalla korvatulpat suihkussa jne (sai paperipaikan korvaan), ettei korvaan mene vettä. Ottivat nenän kautta myös jotain näytteitä, joiden tulokset saadaan ensi viikolla.

Keskiviikko menikin sitten oikeastaan sohvan pohjalla, olin ihan kuitti. Kaveri kävi kahvilla, joten ei ihan kokonaan menny makailuksi (sain mä imuroituakin), tosin paljon olin suunnitellu kyseiselle päivälle jotka jäi sitten tekemättä.

Perjantaina sitten heräsin siinä klo 11 siihen, kun muksut pakkaa vaatteitaan mennäkseen Keravalle mummille. Mies vastasi mun ihmettelyyn, että klo 14 lähdetään viettämään etukäteen tulevaa viidettä hääpäivää, syö aamupalaa ja laita itsesi sellaiseen kuntoon, että jaksat olla liikenteessä ja illalla mahdollisesti baarikunnossa. Mitään muuta tietoa ei mieheltä herunnut.

Mies vei lapset, klo 14 lähdettiin kävelemään juna-asemalle, mentiin Helsinkiin Santa Fe -ravintolaan syömään, jonka jälkeen palattiin rautatieasemalle. Siellä odotti pieni porukka miehen entisestä työpaikasta (yhdistysporukkaa, jonka kanssa on kerran aiemmin oltu iltaa viettämässä Flamingossa), mentiin lasilliselle ja siinä vaiheessa mulle paljastui, mihin oltiin menossa. Bon Jovin konserttiin! Olin huomannut, että ovat taas tulossa, mutta liput jäi hommaamatta. Välillä sitä mielessä harmittelin, mutta toisaalta ei siitä ole kuin parisen vuotta, kun viimeksi täällä olivat. No, nyt sitten kuitenkin sinne pääsin.

Ilma ei ollut suosiollinen, mutta fiilis stadikalla ehkä parempi, mitä viime kerralla. Olin uitettu koira illan päätteeksi (jostain syystä ei menty enää baariin keikan jälkeen =D), mutta hauskaa oli.

Ensi viikolla tiistaina lähdetään koko perhe Tukholman risteilylle. Viimeksi oltu koko perheen kanssa siellä silloin, kun pojat oli 2kk vanhoja ja vaunuissa. Vaunuja ei ole ollu enää kohta pariin vuoteen, joten mielenkiinnolla odotan, miten selvitään poikien kanssa Tukholmassa. Vaikka villi veikkaus on, että enemmän kitinää aiheuttavat isommat sisarukset...