Jalat vietiin taas alta, että hups!

Pomo pyysi aamulla juttelemaan, ilmoitti että jos saan tarjouksia uusista työpaikoista, kannattaa harkita niitä, koska suurella todennäköisyydellä mun sopparia ei tulla jatkamaan vuodenvaihteen jälkeen.

Että työnhaku on edessä taas. Ja juuri sain tietää päässeeni opiskelemaan, joka vaatii näyttötutkintonsa vuoksi työpaikan. Soitin heti tietty kouluun, se alkaa tietokoneen ajokortilla ja ruotsilla, joten mulla on ens vuoden alkuun aikaa löytää uusi työpaikka, jossa tehdä sitten näytöt. Tarvittaessa mut voidaan laittaa tauollekin, jos uutta paikkaa ei löydy.

Mä soitin heti entisen aseman päällikölle (siellä on vakkarin haku päällä -ironia huipussaan!), kysyin vieläkö on paikka haussa ja laitoin pääkonttoriin sitten hakemuksen. Eli lakki kourassa anon takaisin, ei tässä muuta voi. Toki alkaa taas työhakemusten lähettely sinne sun tänne.

Paniikkia ja ahdistusta pukkaa taas. Täyspäivänen opiskelija musta ei voi tulla rahatilanteen vuoksi, kaipa mä kaupan kassalle taas pääsen hätätapauksessa...