Esikoisen mennessä eskariin reilu vuosi sitten, meni noin viikko ja alkoi poika kertoa häntä jahtaavista tytöistä, oli jopa yksi pussannutkin ja moni halusi leikkiä pusuhippaa. Pojan kuontaloa ihasteltiin isän tekemän tukanleikkuun jälkeen ja se sai herran itsensäkin tuskailemaan peilin edessä ettei kestä kun on niin komea!

Ekalle luokalle mennessä meni kaksi päivää, kun tuli iltapäiväkerhokaverilta läjä piirustuksia, joissa luki tämän tytön nimi ja esikoisen nimi. Ja kuvissa oli tyttö, poika, sydämiä...

Meidän neiti sitten on naapurinpojan kanssa hyvää pataa ja välillä ei niin hyvää pataa (naapurin kanssa nauretaan, että ovat kuin vanha aviopari) ja tänään esikoinen oli isällensä paljastanut, kuinka neiti ja yökylässä ollut naapurinpoika olivat eilen illalla pussailleet. Harjoittelivat kuulema häitä varten. Ikinä ennen en ole kuullut heidän edes halailleen ja nyt ollaan jo pusuttelulinjalla. Naapurinpoika on eskarissa, neiti tosiaan aloittaa elokuussa.

Minä taisin olla ekalla tai tokalla, kun lähetin ekan rakkauskirjeen (jonka löysin välitunnilla sitten pihalta lojumasta), ekaa lapsena annettua/saatua pusua en kyllä muista. Mies taisi olla aikamoinenkin casanova jos oikein kertomuksia muistan, joten taitaa tämä(kin) kulkea geeneissä. Vaikka joo, aika monen lapsen vanhempi voi kyllä todeta saman =D.

Neidiltä en ole kyllä viittiny kysyä mitään eilisestä illasta... =)