Anteeksi, en ole jaksanut, viitsinyt, halunnut. Kun ei tää elo ole tästä mihinkään oikein muuttunut, samat kuviot niin mitäs niitä koko ajan toistamaan.

Minä olen loppiaiseen saakka sairauslomalla, eilen kävin taas lääkärillä ja ensi maanantaina suuntana Kellokosken sairaala, jossa saan ainakin alkuun (toivottavasti riittävät) 6 kertaa sähköhoitoa. Niinä päivinä ei töitä tehdä, joten saikkulappu kouraan tuli. Lääkkeitä on vaihdeltu niin monesti, että alkaa muut keinot olla loppu ja tämä jo aiemmin JMT:n aikaan esitetty vaihtoehto C rupeaa olemaan ajankohtainen. Mieskin alkaa väsymään tässä hommassa kun ei musta kuulema saa otetta.

Pojatkin sairastelee jatkuvasti, joka ei ole kyllä yhtään tilannettani helpottanu. Silti positiivisin mielin kuljen kohti vuoden loppua, toivon että tästä suosta vielä noustaan (ja mieluusti nopeampaa tahtia) ja ensi vuosi olisi OIKEASTI parempi mitä tämä nykyinen.

Tuskin tässä ennen joulua täällä kirjoittelemassa ehdin käydä (pitää valmistella joulua, koska porukat tulee meille ensimmäistä kertaa ja joudun sitten amisvuosien tekemään joululaatikoitakin... ), joten

Rauhallista Joulua!