Perjantaina vein muksut hoitoon, pakkasta oli sellaiset ihanat -31 tjtn. Autolta tarhan ovelle jotain 100m, Leeviä sitten riisuessa alkoi kuulua rohinaa hengityksessä. Se sitten siinä vaimeni, varmistelin hoitajilta tarhan pakkasrajaa ulkoiluun, mainitsin että ei sitten ainakaan Leeviä, jos meinaavat käydä pienellä happihyppelyllä kovassa pakkasessa (mitä kyllä tuskin tekevätkään, mutta piti mainita).

Viikonloppuna poika sitten kehitti kuumeen ja tiistaina piti sitten mennä kolmatta kertaa terkkariin hengittelemään rasea (jota ei kotiin saada (vaikka meillä spirat onkin), koska sisältää adrenaliinia) ja hakemaan lääkäriltä saikkulappua töihin. Tulikin lähete Hyvinkään sairaalaan, sieltä sitten muutaman tunnin päästä lähdettiin ambulanssin kyydillä Porvoon lastenosastolle, koska Hyvinkäällä ei ollu tilaa. Eipä Porvoossakaan kummoisesti tilaa ollut, joten saatiin sellainen pikku koppero, jonne just mahtui lastensänky ja hoitopöytä plus lattialle mulle patja. Eilen aamupäivällä vielä näytti siltä, että saadaan olla vielä toinen yö, mutta Leevin parin tunnin päikkäreiden jälkeen lekuri kuunteli uudelleen ja totesi, että koska meillä on spiralääkkeet kotona ja tulevana maanantaina on astmakontrolli, voidaan meidän kotiuttaa. Hyvinkäälle sitten, jos ei kotona pärjätä. Hengitys oli aamusta parempi. Olen sitten vielä tämän päivän kotona hoitamassa poikaa ja sisaruksia (yksi talvilomailee, muut sairastaa), huomenna töihin.

Noh, selvisi eilen siellä sairaalassa istuskellessa sekin, että maanantaina olen nykyisessä firmassa vikaa päivää töissä ja tiistaina aloitan uudessa. Nimiä ei vielä ole paperissa, joten olen 98% varma asiasta (vaikka suullinen sopimus onkin). Valitettavasti ei alkuun ole vakkari, mutta tän vuoden loppuun joka on kuitenkin pidempi, mitä nykyisessä se irtisanomisaika, joka alkoi sekin eilen. Ja eilen miehen kanssa keskusteltiin, mä tuskin vakkaria tällä hetkellä heti tulen saamaan, johtuen noista hallitukselle menevistä esityksistä, meneekö ne läpi vaiko eikö. On tää tyhjää parempi ja jos ei marraskuun alussa selviä vakituisuus, uusia papereita menemään jne. Vaikka sitten alan vaihto, perhana.

Että semmottis taas tänne. Ai juu, mies käytti tässä helmikuun alkupuolella Leevin sydänkontrollissa. Samaa sanoi mitä viime vuonna, ensi vuonna sitten uusi kontrolli. Läpän korjausleikkaus tulee eteen n. 5-10v päästä, jos hyvin käy. Eli ei oikeastaan mitään uutta, onneksi.