Poikien paino ja pituus löytyy tuosta oikealta ->.

Ensin teki Veeti pyydetyt tehtävät, äiti ja veli eivät saaneet lähteä huoneesta, joten me sitten Leevin kanssa katsottiin vieressä, kun poika piirteli kuvioita, näytti kuvia ja selvitti näkö -ja kuulokokeen.

Sitten molemmat pojat näytti hienosti, miten osaavat mennä viivaa pitkin, heitellä palloa, hyppiä tasajalkaa sekä yhdellä jalalla. Sen jälkeen vuorostaan Leevi teki samat tehtävät kuin veljensä -tosin kuvien näytössä sormi meni oikean kuvan kohdalle ennen kysymystä, joten taisi muistaa, mitä veljeltä oli kysytty =D.

En muistanut ollenkaan, että neljävuotiaana saadaan rokotus, joten unohdin varoittaa poikia asiasta ennen ja kun hoitaja mainitsi rokotuksen, Leevi alkoi itkeä samantien (varmasti taas muistiin tuli ne lukuisat ilkeät verikokeet jne), että se sattuu, tarttee sitten laastarin. Veetillä kaikki oli ok siihen asti, kunnes Leeviä pistettiin ja alkoi huutamaan. Siinä vaiheessa rupesi toisellakin nenä ja silmät vuotamaan ja suu menemään mutrulle. Pistoksen jälkeen Leevi oli tarkkana, että saivat laastarit ja sen jälkeen tarrat.

Lopuksi katsottiin vielä paino, pituus ja pään ympärys, hoitaja kirjoitti palautteet hoitoon sekä täytti neuvolavihkot ja varasi ajan 4v lääkärintarkastukseen parin viikon päähän. Siellä sitten saa tietää sen Veetin sydämen sivuäänenkin tilanteen. Jota TOIVOTTAVASTI ei kuulu...

Varttia vaille 8 neuvolaan mentiin ja varttia yli 10 päästiin sieltä pois. Aikaa varatessa hoitaja puhui 1,5h ajasta, mutta se tarkoittikin per vekara =P.