Tasan 5 vuotta sitten sitä toivuttiin tästä -> http://sanzu79.vuodatus.net/blog/570044/yllatyksellinen-viikonloppu-/.


Tässä pojat kuukauden ikäisinä, sinä päivänä kun Leevi vihdoin pääsi kotiin Hyvinkäältä (Leevi oikealla, erottaa aavistuksen kalpeammasta ihosta johtuen silloisesta korjaamattomasta sydänviasta, saturaatiot oli max. 80, kun normisti ne huitelee 98-100).




Kun pojat sänkyyn ensimmäistä kertaa yhdessä nukkumaan laitoin, tuota rakoa heidän välillä oli paljon enemmän. Hetken päästä he sitten olivatkin nenä kiinni toisissaan ja käsistä tiukasti kiinni pitäen. Erossa olo oli ohi <3.

Tappelevat aina vain rajummin ja rajummin keskenään (viime aikoina on ilmaantunut muksimista, potkimista jne.), mutta heti jos toinen on hetken muualla tai päivänkin poissa, toinen on orpona ja ikävöi. Talven aikana ovat saaneet muitakin kavereita, kuin naapurin pojan ja reviiri alkaa laajentua kotipihalta poispäin (toivottavasti vain keskiviikkoinen seikkailu jäi viimeiseksi -ainakin vielä se tulee uniin ja viimeksi eilen siitä haluttiin keskustella, että josko se hetken muistissa pysyisi...), muutenkin ruvetaan olemaan niin isoa poikaa, että!

Aurinkoista synttäripäivää viettäneet viisivuotiaat <3.