4 työviikkoa takana, joista kolme päivää kipeän lapsen kanssa kotona.

Kiireistä aikaa on ollut, aamulla töihin, illalla kotiin ja parin tunnin päästä siitä nukkumaan. Viikonloput on menneet vähän ns. sumussa, ei ole paljoa jaksanu mitään.

Muuttopäivä sen kun lähenee, viikko jäljellä enää! Eilen tuli muuttolaatikot ja mies niitä pakkailikin. Itsellä on joku ihme väsymys siihenkin (kuten kämpän siistinä pitämiseenkin, ei jaksa, ei kiinnosta, evvk koko homma), lähinnä kattelin ja vähän auttelin siinä sivussa. Väsyttää jo pelkkä ajatus, että pitää siivota tämä ja uusi kämppä. Viime keskiviikkona onneks kävi ikkunanpesijä pesemässä tän kämpän ikkunat, joten sitä ei tartte tehdä.

Mä vaan odottelen sitä hetkeä, kun kamat on paikallaan uudessa kodissa ja mä saan lukkiutua yläkerran vessaan poreammeeseen makoilemaan... =)

Töissä on siis ollut kiirusta (kesälomalla ja sairaslomalla porukkaa) ja sitä ei ole helpottanut ensi tiistaina mahdollisesti alkava lakko. Jos tämän viikonlopun aikana ei osapuolet löydä yhteistä säveltä, ollaan tiistaista 1.6.2010 lähtien lakossa. Sitä en sitten tiedä, miten pitkään, päivä kerrallaa eletään. Tietysti siinä on sitten aikaa pakkailla kamoja jne...

Maanantaina on yks juttukin meikäläisellä tiedossa, mutta siitä sitten lisempää myöhemmin =).

Että kiirusta pitää, sekä töissä että kotona. Ja tätäkö tämä nyt sitten on hamaan tappiin saakka?!?

 

Ps. Piti vaihtaa taas jälleen kerran pohja. Edellinen ei enää jostain syystä toiminut...