Menin sitten aamulla heti ekan asiakkaan tultua lyömään oikean jalkapöytäni tulostinpöydän alakulmaan. Se turposi tajuttomasti, oli kipeä kuin mikä ja rupesin sitten parin tunnin päästä miettimään, pitäskö soittaa työterveyteen...

Ajan sain vasta iltapäivälle, joten buranan voimin touhusin töissä (onneksi on perslevii -työ =D), yksin kun olin asemalla toimistossa.

Klo 15.30 sitten lekuriin, hetken vilkaisi ja totesi että todella turvonnut juu on, ei viitti sen enempää edes koskea (oli arka!). Saikkua tulee seuraavan viikon loppuun ja huomenna kuvauttamaan jalka. Jos se on murtunut, saikkua tulee lisää. Ja lopuksi nootit siitä, kun jäin töihin.

Kotiin ajaessa huomasin kyllä, että ei tuolla jalalla kovin paljoa kyllä ajella. Silti kotimatka kävi postin kautta, hakemaan meitin vessan lamppua =D. Tärkeysjärjestys kunniaan...

Pientä bling blingiä. Ainakin kokeilumielessä...

Alkuviikosta löysin paikallisesta sisustusliikkeestä kauan himoitsemani korupuun. Ja halvemmalla, mitä yhdessä nettikaupassa, josta sitä olin kuolaillut.

Robin Hoodista löytyi eteiseen tällainen. Vaikka ensin olin, että ei tartte, mutta oli tuo kivannäköinen ja kun mulla kuitenkin oli jo samaa sarjaa loota, jossa on pyykinpesupulveri.... =D.