Tänään juhlittiin sukulaisten ynnä muiden voimin pojan 7-vuoden ikää. Star Wars on yks lemppari, Darth Vader niistä suosituin. Ihan ei menny nappiin, kuten oli tarkoitus, mutta poika oli tyytyväinen vaikka ei itse täytekakkua niin syökään =). Kokeilin Kinuskissan blogista vadelma-mascarponetäytettä, tosin mascarponen jouduin vaihtamaan hylatuorejuustoon. En tiedä, muuttuuko maku miten mascarponen kanssa, mutta ei ihan mun suosikiksi kyllä tullut, vaikka muut kehui.

1255888390_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantaina oltiin miehen kanssa Hotelli Vantaassa Irinan keikkaa katsomassa ja huoneen luovutus oli klo 13. Vaikka lauantaina ei yllättäen kovin pahaa kapulaa ollut, illalla kakun sun muun leivonnan kanssa touhuaminen vei voimat ihan täysin ja jäi itselle tunne, että kakku on vähän vasemmalla kädellä tehty =P.

Vieraat kävi, poika oli onnesta soikeana mieluisien lahjojensa kanssa, lopun kakun sai seinänaapuri (meillä ei kukaan oikein kamalasti kakkua syö, sen palan maks kaks, minä en niin välitä laisinkaan =D) ja nyt voi sitten lösähtää sohvalle viettämään iltaa miehen, BB:n ja nachojen kanssa.

Ps. Hyvää nimipäivää kaikki Satu -nimiset kaimat! =)