Viime viikon sunnuntaina alkoi taas Leevillä kuumeilu, joka jatkui niin, että mun piti keskiviikkona käydä poikien kanssa lääkärissä (siinä vaiheessa Veetikin oli jo saanu kuumeen) ja hakea lappu loppuviikoksi.

Viime perjantai-iltana sitten esikoinen ykäsi eteisen lattialle. Oli koulusta tulon jälkeen syöny melkein paketillisen muroja, joten laitettiin sen piikkiin.

Su-ma välisenä yönä likka sitten herätti mut, että on maha kipeänä. Vein varuiksi ämpärin sängyn viereen ja ei siinä tainnu mennä kuin tunti, kun kuului ykäilyä. Siitä sitten taisi kulua taas pari tuntia, kun oli meikäläisen vuoro.

Maanantaina mies käytti mua iltapäivällä terkkarilla hakemassa saikkulappua (kuume oli noussu ihan mukavasti ja just ja just pystyin nousemaan sängystä, että vielä ehti terkkarin vastaanotolle), parin tunnin päästä siitä olikin sitten itse sängyssä palelemassa ämpäri vieressä.

Tiistaina ykäämisen aloitti Veeti ja siinä sitten yöhän valmistauduttiin, että perheen kuopuskin alkaisi. Tähän päivään mennessä ei Leevi ole oksennellut, vaikkaki kuume nousi kuten muilla.

Tänään torstaina palasin töihin. Mulla oli ainoana perheestä mahakin kuralla ja se jatkuu edelleen, syön mitä vaan, hetken päästä pitää päästä vessaan. Mitään en ole vielä tähän kellonaikaan mennessä syöny (mitä se nyt on, 10:40), enkä tiedä uskallanko edes kokeilla. Pojilla oli eilen vielä sen verta lämpöä, että mies jäi tekemään etätöitä. Huomenna toivottavasti hoitoon.

Josko tämä pari viikkoa taas sitten riittäis muutamaksi viikoksi näitä sairasteluja.. Jo tarhassakin poikien yksi hoitaja totesi, että menihän meillä kaksi viikkoa terveenä =P